DistractivMonden

FOTO: Colegiul Național „Ion Maiorescu”, din nou la înălțime

Eveniment dublu pentru elevii Colegiului Național „Ion Maiorescu” vineri, 4 noiembrie. După ce, în cursul zilei, au sărbătorit, la sediul colegiului, cei 147 de ani de când prestigioasa unitate de învățământ funcționează în Giurgiu, în cursul serii, începând cu ora 18, la Ateneul „Nicolae Bălănescu”, elevii au fost protagoniștii unui spectacol deosebit.

Balul Bobocilor, căci despre acest eveniment este vorba, a fost unul cu adevărat deosebit, tema specială („alb și negru”) smulgând ropote de aplauze din partea celor prezenți. Măști, muzică de foarte bună calitate, teatru, dans au fost momentele cu ajutorul cărora tinerii artiști maiorescieni au delectat audiența.

Juriul concursului de Miss și Mister Boboc a fost compus din directorul Colegiului, Mirela Delea, profesorul Anca Chițu, antrenorul Corina Falan și câștigătorii de anul trecut al Balului Bobocilor.

Directorul Colegiului Naționa „Ion Maiorescu” a transmis, prin intermediul colegilor de la www.giurgiu-net.ro, un mesaj către toți cei implicați în evenimentul de vineri seara:

„Balul Bobocilor Colegiului Maiorescu s-a desfășurat într-o zi de sărbătoare pentru toți maiorescienii, și anume în ziua împlinirii a 147 de ani de existență. Suntem mândri de moștenirea intelectuală, culturală și morală pe care am primit-o de la predecesorii noștri, și depunem toate eforturile pentru a duce mai departe cu onoare renumele și realizărilor Colegiului. (…) Efortul cumulat al elevilor claselor a IX-a și a XII-a, coordonați de consilierul educativ al școlii (profesor Ludmila Peter), dar și al foștilor absolvenți care și-au oferit disponibilitatea de a participa la balul nostru reprezintă o dovadă că a fi elev, profesor sau absolvent al Colegiului Maiorescu este o onoare pentru fiecare dintre cei implicați. Vreau să adresez sincere felicitări organizatorilor acestui bal și să îi asigur de tot sprijinul și aprecierea mea și pe viitor”, a mai afirmat Mirela Delea.

Câștigătorii titlurilor de Miss, respectiv Mister Boboc „Ion Maiorescu” 2016 sunt Alice Frîncu și Andrei Rontea.

O.C.

Foto: Cătălina Sfetcu (www.giurgiu-net.ro)

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Comments are closed.

More in:Distractiv