Politica

Raed Arafat a vizitat, astăzi, Spitalul Județean de Urgență Giurgiu

Secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, a vizitat astăzi, alături de prefectul Județului Giurgiu, Aneta Matei, şi de președintele Consiliului Județean Giurgiu, Dumitru Beianu, Spitalul Județean de Urgență Giurgiu, unde a discutat cu managerul Dragoș Chivu și cu reprezentanții Secției de Terapie Intensivă.
Discuția a vizat, în principal, modul în care sunt îngrijiți pacienții, în contextul creșterii alarmante a numărului de infectări cu Covid 19.
Managerul unității spitalicești a explicat că se confruntă cu o lipsă de personal medical, în special în Secția de Terapie Intensivă.
Secretarul de stat, Raed Arafat, a dat asigurări că va încerca, în perioada imediat următoare, să aducă personal medical pentru secția ATI a Spitalului Județean Giurgiu, dar şi o unitate mobilă de terapie intensivă.
De asemenea, secretarul de stat a asigurat autoritățile giurgiuvene de tot sprijinul său pentru ca, la nivelul județului, actul medical să se desfășoare în cele mai bune condiții.
(Comunicat Prefectura Giurgiu)

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Comments are closed.

More in:Politica