DistractivTimp liber

GALERIE FOTO:DESCOPERĂ ROWMANIA la Giurgiu: Voie bună și petrecere pentru giurgiuveni

Aflat pentru al treilea an consecutiv la Giurgiu cu proiectul DESCOPERĂ ROWMANIA, Ivan Patzaichin a punctat încă o ediție reușită.

Peste 280 de giurgiuveni, grupați în echipe de 10+1 (26 de echipaje) s-au întrecut și și-au arătat măiestria de vâslași, folosind cele trei canotci: Sulina, Chilia, Sf. Gheorghe, deși temperatura aerului depășise 34 de grade Celsius.  Acestora li s-au adăugat alte câteva sute de spectatori. Toate pe mult-hulita investiție de agrement de la Canalul Cama, ce și-a arătat, dacă mai era nevoie, utilitatea.

„Sunt încântat să mă aflu din nou la Giurgiu și vă mărturisesc că mă bucur să constat că interesul pentru această competiție este din ce în ce mai mare. Am rămas uimit să văd cât de mult s-au schimbat – în bine – condițiile de aici, cu această investiție atât de frumoasă și de utilă, pentru care îl felicit pe primarul Nicolae Barbu”, a precizat Ivan Patzaichin.

Atmosfera a fost întreținută, până către ora 14, de Orchestra de Suflători „Valahia” și de grupul de majorete ale Centrului Cultural Local „Ion Vinea”.

Acțiunea de astăzi s-a înscris în seria manifestărilor dedicate Zilei Internaționale a Dunării.

O.C.

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Comments are closed.

More in:Distractiv