DistractivSport

FOTO: Maratonul Dunării-un nou succes marca Prundu

Aproape 800 de participanți, cu vârste între 4 și 75 de ani, și-au dat întâlnire duminică, 25 august, pe terenul de fotbal din comuna Prundu, pentru a lua startul în Maratonul Dunării, ajuns la a doua ediție. Organizat de Razvan Juganaru, multiplu campion national MTB, Ciclocross si Velodrom, cu ajutorul echipei MPG, dar și cu sprijinul Primăriei comunei Prundu, Maratonul de anul acesta a confirmat – dacă mai era nevoie – faptul că la Prundu sportul este iubit. Demonstrații de acrobație pe două roți au deschis ziua, pregătind atmosfera pentru ceea ce avea să vină câteva ore mai târziu.

Noutatea de anul acesta a constituit-o participarea câtorva raideri din Bulgaria și din Norvegia, ceea ce a dat nuanța internațională a concursului.

„Așa cum ne-am obișnuit, la Prundu facem lucruri bune, cu final excelent. Numărul mare de participanți, vremea excelentă pentru mișcarea în aer liber și traseele bine alese au fost ingredientul reușitei de astăzi. Nu ne vom opri aici, și promitem că anul viitor, la a treia ediție, vom avea și mai mulți participanți la start. După cum se vede, evoluția în bine e vizibilă față de anul trecut, ceea ce mă bucură. Dacă azi am avut relativ puțini giurgiuveni care s-au încumetat să ia startul, anul viitor sperăm să fie deja convinși de rezultatele primelor două ediții” , a declarat primarul comunei Prundu, Cătălin Corbea.

Cei aproape opt sute de concurenți au alergat pe două trasee, bine alese prin Parcul Natural Comana: 12 km amatorii și 35 km avansații-profesioniștii.

O.C.

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Comments are closed.

More in:Distractiv