DistractivSocial

GALERIE FOTO: Mii de copii s-au bucurat de ziua lor

1 Iunie, Ziua Internațională a Copilului, a fost sărbătorită așa cum se cuvine și la Giurgiu. În organizarea Primăriei Municipiului Giurgiu, a Centrului Cultural Local „Ion Vinea” și Inspectoratului Școlar Județean, în centrul orașului și-au dat întâlnire toți copiii – și cei cu suflet de copil. Face-painting, concursuri sportive, plimbări pe Canalul Cama, spectacol și spații de joacă pentru cei mici, toate au făcut din ziua de 1 iunie un eveniment greu de uitat de prichindeii giurgiuveni.

Mai întâi, și-au dat întâlnire cu toții în fața Primăriei, de unde, împreună cu personaje din benzile desenate, au pornit într-un Marș al veseliei care s-a încheiat pe pietonala Mircea cel Bătrân, în imediata apropiere a Parcului Alei.

Au urmat apoi competițiile sportive și spectacolul în care eroi principali au fost cei mai talentați copii din municipiu.

Jandarmii și Crucea Roșie au fost și ei în mijlocul copiilor, cei mici descoperind „atelierele” acestora și jucându-se, pentru câteva minute, „de-a jandarmii”.

Ziua s-a încheiat cu un spectacol al lui Nicole Cherry, surpriza autorităților pentru cei mici.

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Comments are closed.

More in:Distractiv