AdministratieDistractiv

PE 26 IUNIE GIURGIUVENII SUNT AȘTEPTAȚI SĂ VÂSLEASCĂ ÎN CADRUL EVENIMENTULUI ROWMANIA

Cu ocazia sărbătoririi Zilei Dunării, sărbătorită, în fiecare an, în data de 29 iunie, municipalitatea din Giurgiu organizează, în acest an în avans, pe 26 iunie, evenimentul ROWMANIA, competiția de cantocă devenită deja tradițională la Giurgiu.

Concursul de vâslit în cantotci 10+1 s-a născut din inițiativa marelui campion Ivan Patzaichin si a Asociatiei pe care o patronează, Mila 23 și se va desfășura pe Canalul Bizetz.

La eveniment sunt așteptați toți giurgiuvenii, iar cei care doresc să se înscrie o pot face pe office@rowmania.ro sau direct la concurs, între orele 9:00 și 10:30.

Pe 26 iunie, între 10:00 și 11:00, concurenții vor avea ocazia să se antreneze cu Ivan Patzaichin, iar la ora 11: 00 va fi dat startul competiției, pentru serii de câte trei bărci, urmând ca la ora 14:00 să aibă loc festivitatea de premiere.

Evenimentul este organizat, așadar, în cadrul Zilei Dunării, urmând ca la locul manifestării, pe Canal, Centrul Cultural ”Ion Vinea” să asigure momente artistice specifice, prin Orchestra Valahia și trupa de majorete STEP-UP.

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Comments are closed.