Editorial

Nu mai aveți rușine, domnilor PNL-iști?

Vă știam ceva mai plini de inspirație, dar, de când trandafirul pedelist s-a „corcit” cu săgeata liberală, ideile (bune) v-au părăsit de tot.

Nu mai aveți idei de premier, asta în eventualitatea în care ați câștiga vreo majoritate prin Parlament. De aceea, veniți cu un tip „tehnocrat”, pe care vi-l asumați.

Nu mai aveți idei pentru program de guvernare, cu care să veniți în fața românilor….Ați „împrumutat” Platforma lui Cioloș, pe care visați să îl mențineți în fruntea guvernului.

NU mai aveți candidați, drept pentru care „importați” din alte județe, mutați de colo-colo indivizi dornici să își vadă numele – și fața – pe afișele electorale.

Nu mai aveți sloganuri! Furați de la contracandidații voștri, în ideea că poate „amețiți” bine electoratul, care vă va lua „de buni” pe voi…

Nu mai aveți nici măcar rușine, domnilor PNL-iști…Ne mințiți pe noi, oamenii de rând, fără pic de jenă, și ne spuneți ce frumoasă este viața de când „tehnocrații” celui pe care l-ați scos președinte taie (mai mult) și spânzură în țara asta…

O.C.

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Comments are closed.

More in:Editorial